Folyamatban lévő munkáink!

2015. április 4.-én délután 15 órakor találkozunk a Sugár út Uszodatechnika parkolójában!
(Sugár út - Viktória u. sarok felett)

Eltelt fél év! 2015. március 28.-a a már hagyományosnak mondható bográcsozással egybekötött utcabál ideje! Várunk mindenkit szeretettel a Sugárúton a Viktória u. és Napfény u. közti szakaszon.

2015. március 21.-én mérnöki bejárás keretében felmérjük a tél által okozott burkolati hiányosságokat, amiről részletes tájékoztatót a márciusi utcabálon tartunk.

2014. Szeptember 27.-e a már hagyományosnak mondható bográcsozással egybekötött utcabál ideje! Várunk mindenkit szeretettel a Sugárúton a Viktória u. és Napfény u. közti szakaszon.

2014. augusztus hó a felhőszakadás utáni padkarendezések jegyében tellik!

2014. májusára húzódnak amire nem volt időnk, áprilisban.

2014. áprilisi terveink a Sugár úti nagy mélyedés megszüntetése, domb u.- kátyúk, egyenetlenségek kijavítása, űrszelvénybe lógó növényzet kordában tartása.

Március 29 Szezon nyitó utcabál! Szeretettel várunk mindenkit 14 órától.

Márciusban újra kezdjük!!! 2014. március 01-én délelőtt 9 órakor mérnöki bejárást tartunk. A bejárás során szeretettel várjuk mindazokat, akik kíváncsiak a tavalyi munkánk műszaki felülvizsgálatára, figyelmünket fel szeretnék hívni kritikus úthibákra, kíváncsiak tevékenységünkre. A bejárás során a Városi Önkormányzat, valamint a BVV. képviselői is csatlakoznak hozzánk.
Napirend:
    - tavaly évi kátyúk vizsgálata, tapasztalatok értékelése
    - javított szakaszokon keletkezett új kátyúk felmérése
    - vízelvezetési problémák feltárása
    - zöldterületek vizsgálata
    - feladat kijelölés
    - Turisztikai fórumon megfogalmazott célok megvalósíthatóságának vizsgálata.

 

Ismét elérkezett a kátyúzás ideje! A Domb utcán, valamint a sugár utcán mintegy 25 új kátyú keletkezett, melyek megszüntetése a hétvégi feladat! Örömmel jelenthetjük ki, hogy a tavasszal végzett kátyúzásaink mindegyike tökéletesen állja a sarat! 

A 2013.június 29.-i mérnöki bejáráson elhatároztuk, hogy a kivitelezésben résztvevők számának függvényében a Gerle u, valamint a Sugár út rendbetételét helyezzük előtérbe. A Sugár út két szélén 1-1 m szélességben murva padkát építünk ki, ahol szükséges, szegéllyel támasszuk meg, ahol kell, a víz általi kimosódást gátló keresztbordákat építünk be. Felülről lefelé haladva, az építéssel egyidejűleg az űrszelvénybe lógó növényzetet is rendezzük.

Az űrszelvénybe lógó bokrok levágására 2013.június 8.-án jóval kevesebben érkeztek, mint arra az előzetesekből számítani lehetett, így a Gerle kátyúzása a következő hetekre tolódik. Ekkor tervezzük a bozót irtás befejezését is!

Megkezdtük 2013. június 1.-én a Gerle u. kátyúzását! A következő héten tervezzük a folytatást, valamint a sugár út széleinek bokorirtását. Kérünk mindenkit, aki teheti jelentkezzen előre, mert az irtáshoz a technikai hátteret a várható létszám szerin kell megszerveznünk, valamint a BVV felé is jeleznünk illene, hogy mennyi zöldhulladékot kell majd elszállítaniuk!

A Sugár út, - Nagyszénás u.- Vezér u. szegélyezése elkészült, viszont a murvaterítésének befejezése a szállító teherautó meghibásodása miatt tolódik, ismételten a kátyúk kijavításával foglalkoznánk a hét végén.  Hölgyek, Urak, ifjú Hölgyek és Ifjak,  20 mosolygós zsák hidegaszfalt várja zugkátyúzóit!

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a BVV (Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft) murva ingyenes szállításával segíti tevékenységünket! Ezért május 18.-án a Sugárút már szegélykövezett szakaszán el tudjuk teríteni a murvát, A szegélyezést folytatjuk a Súgár út Nagyszénás út Vezér út kanyar megszélesítésével, ezért minél több dolgos kézre számítunk!

Május első szombatján megkezdtük a Nagyszénás/Fő u. rendbehozatalát, valamint töretlenül haladunk a domb u.-n a Kert u. felé. Május 11.-én Nagyszénás u. Domb u. lesz a folytatás, és amennyiben sikerül támogatókat és kátyúzókat toborozni, a Gerle u. kerülne sorra! Vékony, de fontos u. mivel nagy mértékben tehermentesíti a Sugár u.-t, ha a Hold u. Határ út. Gerle u.-n el tud haladni a forgalom jelentős része.

Ahogy már többen 2013. április 13-án, és 20-án szombat délelőtt tapasztalhatták a Domb utca Sugárút felőli végéből kezdtük meg a kátyúk megszüntetését, valamint az útpadka rendbehozatalát. Harmadik alkalommal rendezett zugkátyúzásunk során április 27.-én 8 kátyút sikerült megszüntetni, ezáltal a Szusszanó közepéig ért le csapatunk, így a Domb u. emelkedőjétől a Sugár útig kátyú mentesen lehet már közlekedni! A munkákkal ígéretesen haladunk, de nyilván még bőven van mit tennünk. A továbbiakban is a végállomás felé haladva szüntetjük meg a kátyúkat, valamint javítjuk az útpadkát.

Várjuk minden érdeklődő, támogató, vagy a kivitelezésben részt venni szándékozó jelentkezését!

zugkatyuzo@zugkatyuzo.hu